torsdag 4 mars 2010

Händelserik torsdag!

Idag har det skett en rad aktiviteter. Dagen började med att cirka 20 Kontrollant-kontrollanter blockerade västtrafiks kontor och misstänkliggjorde personalen för ocker. En separat rapport i form av ett blogginlägg kommer inom kort.

Diskussionsturnén besökte idag Hjällbo. Detta uppskattades av alla förbipasserande utom en smått förvirrad poliskonstapel. Han tyckte inte alls att det var en vidare bra idé att bjuda på kaffe och diskutera de nordöstra stadsdelarnas utveckling. "Det ni gör är samma sak som att ge hasch till barn" ville han mena och ville ögonblickligen ha bort oss därifrån. Turnén fortsatte dock som planerat.

Huset får mer och mer besökare och boende för varje dag som går. Idag bjöds det som vanligt på gratis mat, kaffe och kaka. En uppskattad serieworkshop anordnades av två mycket duktiga serietecknare. Resultatet pryder numera väggarna i huset. Åk dit och kolla in!











Imorgon anordnas det bland mycket annat en kurs i Thaiboxing i huset klockan 17.00 och en gratis spelning för alla åldrar på Kortedala forum. Alla är givetvis välkomna!

Inga kommentarer: